به گفته دکتر ماکان آریا پارسا روانشناسی رنگ سبز و بررسی آن سبب می شود تا شما بهتر با این رنگ آشنایی پیدا کنید. رنگ سبز معمولاً از ترکیب رنگ زرد و آبی به وجود می آید. رنگ سبز نشان دهنده آرامش بوده و می تواند خوشبینی را در افراد نمایش دهد. معمولا این رنگ نماد طبیعت بوده و می تواند حس سرزندگی را در افراد افزایش دهد. افرادی که از رنگ سبز در دکوراسیون داخلی منزل خود استفاده می کنند اشتیاق به زندگی داشته و تمایل دارند که زندگی شاد و آرامی را تجربه کنند. می توان گفت رنگ سبز جزو یکی از آرامش بخش ترین و زیباترین رنگ ها به حساب می آید. شاید برای شما جالب باشد که بدانید رنگ سبز در قرن شانزدهم ساخته می شد. این رنگ در آن قرن از چنار، خولان و درخت سرخس تولید و مورد استفاده قرار می گرفت. به مرور زمان در قرن هجدهم رنگ سبز مصنوعی نیز اختراع شد. سپس از آن در قسمت های مختلف استفاده می گشت.
می توان گفت بعد از اختراع رنگ مصنوعی سبز دیگر از رنگ های گیاهی و معدنی استفاده نشد. این رنگ با هنر نیز بسیار عجین می باشد و می تواند جلوه های بسیار خاصی را تولید کند. همچنین رنگ سبز می تواند احساسات افراد را نمایش دهد. افرادی که می خواهند از طبیعت الهام بگیرند معمولاً در کار های خود از رنگ سبز استفاده می کنند. در قرن بیستم یک اتفاق عجیب رخ داد. در این قرن کشور های اروپایی از رنگ سبز به عنوان نماد خود استفاده می کردند. رنگ سبز در آن زمان نشان دهنده جنبش های زیست محیطی بود. اکنون نیز در سراسر جهان این رنگ را به عنوان رنگ جنبش های زیست محیطی می شناسند.
بررسی روانشناسی رنگ سبز
به گفته دکتر ماکان آریا پارسا در روانشناسی رنگ سبز این رنگ نشان دهنده طبیعت بوده و می تواند محیط های جنگلی و طبیعی را نشان دهد. معمولا این رنگ دارای انواع مختلفی بوده و افراد زیادی تمایل دارند از انواع رنگ سبز در استایل و دیزاین خود بهره ببرند. می توان گفت یکی از آرامش بخش ترین رنگ چشم ها در کل دنیا رنگ سبز می باشد. این رنگ در عین آرامش بخش بودن بسیار رنگ جذابی بوده و دارای طیف های رنگی متنوعی نیز است. معمولا رنگ سبز نشان دهنده صلح و آرامش بوده و به عنوان یک رنگ تسکین کننده مورد استفاده قرار می گیرد. به توصیه روانشناسان افراد می توانند از این رنگ در اتاق خواب خود استفاده کرده و آرامش را به خود هدیه دهند. سپس یک خواب راحت را نیز تجربه کنند.
به گفته دکتر ماکان آریا پارسا این رنگ استقامت و پایداری را نیز نشان دهد. همچنین افرادی که از رنگ سبز استفاده می کنند معمولاً افراد خوشبینی بوده و میانه رو می باشند. این افراد متعادل بوده و در کار های خود افراط و تفریط ندارند. بر اساس مطالعات و تحقیقات انجام گرفته شده دانشمندان متوجه شدند که رنگ سبز می تواند بر روی یک سری از بیماری های روانی نتیجه مثبت بگذارد. همچنین می تواند بر روی بهبودی افراد بعد از جراحی نیز تاثیر بسیار خوبی بر جای گذاشته و اختلالات خلقی را برای افراد تا حدود بسیار زیادی کاهش دهد. رنگ سبز احساس آرامش به افراد داده و می تواند امنیت را در آن ها نیز افزایش دهد. همچنین رنگ سبز می تواند تا حدود زیادی اضطراب را کاهش دهد. رنگ سبز می تواند حافظه را نیز بهبود بخشیده و به تقویت مهارت حل مسئله افراد تا حدود بسیار زیادی کمک کند.
رنگ سبز نماد چیست؟
بر باور دکتر ماکان آریا پارسا بسیاری از افراد به بررسی روانشناسی رنگ سبز می پردازند تا بتوانند به این پرسش خود که رنگ سبز نماد چیست یک پاسخ دقیق بدهند. در نظر داشته باشید که رنگ سبز جزو رنگ های عرفانی و معنوی به حساب می آید. همچنین در دین اسلام نیز در رابطه با این رنگ بسیار تعریف شده است. معمولاً بهشت یک مکان سبز بوده و رنگ سبز نیز نشان دهنده حیات می باشد. همچنین می تواند حاصلخیزی زمین را نیز نشان دهند. معمولاً گروه های سیاسی از رنگ سبز به عنوان نماد جنبش محیط زیستی خود استفاده می کنند. همچنین رنگ سبز نماد عدالت اجتماعی نیز است. انواع رنگ سبز مختلف می باشند. به عنوان مثال رنگ سبز روشن نماد تسکین دهنده بودن و آرامش است.
از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا این رنگ مهربانی و جوانی را نشان داده و می تواند نشان دهنده و نماد طبیعت نیز باشد. یکی دیگر از انواع رنگ سبز رنگ سبز تیره است که می تواند وضعیت مطلوب اقتصادی و رشد را نشان دهد. رنگ سبز تیره نشان دهنده ثبات بوده و می تواند به ایمنی نیز اشاره کند. این رنگ نماد امنیت و ایمنی بوده و می تواند به بهبود بیماری ها تا حدود زیادی کمک کند. همچنین نشان دهنده و نماد دانش است و صلح را نیز بیان می کند. این رنگ نماد حکمت نیز می باشد و در استایل افراد نیز بسیار استفاده می شود. معمولاً رنگ سبز تیره هارمونی بسیار زیبا و جذابی با رنگ های مختلف دارد. به همین دلیل افراد تمایل دارند از این رنگ استفاده کرده و در استایل و دیزاین خود نیز از آن بهره بگیرند.
این مطلب ادامه دارد…